Observera att detta är en demobutik.

Det går således inte att få några varor skickade efter en beställning via webshopen. Det är en demobutik för intresserade återförsäljare.

Våra Nettailer lösningar

Nettailer är den enkla, professionella och kompletta e-handelslösningen för små och medelstora företag.

I Nettailer har vi satt ihop olika nyckelfärdiga erbjudanden som passar de flesta företag, paketen är standardiserade för e-handel inom IT-branchen. Våra lösningar innehåller både såväl  grundläggande och avancerade funktioner allt för att svara upp på era och era kunders krav.
Ni hyr Nettailer månadsvis, vilket ger dig en frihet och du kan vara igång inom några veckor.

Idag erbjuder vi två olika e-handelslösningar, Nettailer Premium, Nettailer Enterprise, där båda inkluderas av nedanviktiga viktiga funktioner. Vad som skiljer dem båda åt kan du läsa här.

Distributörer Online koppla din webbshop mot de ledande distributörer i Sverige för ett brett produktsortiment. Här kan du se vilka distributörer vi samarbetar med idag 

Produktinformation
 Nettailer innehåller marknadens bästa produktinformation, i samarbete med CnetChannel som är den internationellt ledande leverantören inom området. Bilder, specifikationer och tillbehör är inget bekymmer! För många produkter finns det även flera bilder, handböcker och kompletterande marknadsmaterial. 

Kunder Nettailer innehåller såväl grundläggande som avancerade funktioner för att hantera dina kunder. Om du arbetar med större kunder så finns det verktyg för att även möta deras behov. 

Prishantering
 Prissättningsverktyget håller absolut världsklass och låter dig prissätta fritt efter dina och dina kunders behov. Vare sig mer eller mindre!


Order
 Orderdelen är lättjobbad och du kan enkelt få en översikt på var önskade varor finns i lager och vad de kostar dig i inköp. Du har möjlighet att beställa online mot kopplade distributörer. Det fina med det är att då kan dina kunder få uppdateringar automatiskt vad gäller leveransstatus, kollinummer, serienummer med mera. 


Exportera data Nettailer innehåller verktyg så att du fritt kan konfigurera och regelbundet exportera data ur din shop. Detta kan vara exempelvis order till ditt affärssystem, kunder, produkter, prislistor, inköpsprislistor, prisfiler till prisjämförelseaktörer med mera.

Utseende på shoppen Nettailer levereras i enlighet med din grafiska profil. Om du önskar kan du enkelt på egen hand förädla eller förändra utseendet på din webbshop. Du kan grundläggande välja mellan navigering till vänster, vilket är mer eller mindre standard för ledande IT-återförsäljare i Skandinavien, eller toppnavigering som är det mest använda i exempelvis USA och England. Se hur några av våra referenskunder har designat sina webbshoppar.

Power Search Avslutningsvis i denna korta översikt vill vi slå ett slag för Nettailers ”Power Search”. Nettailer innehåller funktioner för ”TypeAhead” liknande Googles, förslag vid felstavning, relevansvikt i sökresultatet, automatiska banners i relevans till sökbegrepp med mera. Den föreslår även produkter som frekvent köpts tillsammans med den produkt som kunden är i begrepp att köpa. Det bästa är att ”PowerSearch” sköter sig själv och kräver ingen egentlig administration.

 

Premium Enterprise
Grundläggande anpassad grafisk design Ingår Ingår
Versions uppdateringar Ingår Ingår
Power Search Ingår Ingår
Produktkonfiguratorer Ingår Ingår
Relaterade produkter Ingår Ingår
Sökparametrar 4 8
Kopplingar till distributörer 5 7
Handböcker och kompletterande marknadsmaterial Ingår Ingår
Multipla bilder Ingår Ingår
Offertmodul - Ingår