Observera att detta är en demobutik.

Det går således inte att få några varor skickade efter en beställning via webshopen. Det är en demobutik för intresserade återförsäljare.

Distributörer

Nedanstående distributörer finns för närvarande att tillgå i Nettailer för den svenska marknaden. En stor del av dem är så kallade onlinedistributörer där vi, förutom import av produktsortiment, bid- och vervapriser, också kan erbjuda en onlineorderkoppling med uppföljning av leveransinformation. Nya distributörer tillkommer löpande så kontakta Netset för den senaste informationen om vilka distributörer som finns tillgängliga.


ALSO erbjuder ett omfattande produktsortiment och effektiv logistikservice som levereras från vårt skandinaviska centrallager i Danmark. Vår kärnverksamhet ligger i att kunna leverera de bästa produkterna inom IT och hemelektronik från världsledande tillverkare – till rätt pris, rätt tid och rätt plats.


ACE Options lagerhåller förnärvarande cirka 22500 artiklar och vi har valt att fokusera på ett produktsortiment med hög lageromsättning och goda marginaler. ACE Options startade sin verksamhet 2002 och har därmed en lång erfarenhet av logistik och lagerhållning till den krävande IT-branschen. Vi arbetar med de flesta tillverkare inom server, lagring, nätverk och Audio/Video. ACE Options AB finns representerade på tre platser i Sverige, vi har dessutom dotterbolag i Norge.


ActionEU har etablerat sig som en av de ledande grossisterna på den tyska marknaden. Deras portfölj såsom hårdvara, mjukvara och kringutrustning.


Antalis är en ledande grossist inom finpapper och emballage. I Sverige har de funnits i mer än 100 år under tidigare namn Svenskt Papper och Map. De är en ledande på den svenska marknaden både inom papper och förpackningsområdet. 


Arrow ECS är en värdeadderande distributör som levererar kompletta IT-lösningar för mindre, medelstora och stora företag och organisationer. 


Brightstar, eller tidigare 20:20Mobile, ett dotterbolag inom 2020Mobile Group-koncernen som är Europas ledande distributör av telekomprodukter. 20:20Mobile startade sin verksamhet 1991 och är idag Sveriges ledande telekomdistributör med egna dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. 20:20 Mobile omsätter drygt 4 miljarder kronor på den Nordiska marknaden och har 160 anställda.


Communica grundades i maj 1997. Sedan starten har vi haft fokus på att distribuera produkter inom mobil datakommunikation på den svenska marknaden. Våra produktområden kan delas in i säkerhet, mobil datakommunikation samt tillbehör och riktar sig mot företag med höga säkerhetskrav samt mobila användare.


Convena levererar reservdelar, alternativt och tillbehör från världsledande tillverkare som HPE, HP Inc., IBM, Lenovo, DELL, Lexmark, Canon, Samsung och Cisco m.fl.
Convena Distribution är en av Europas ledande internationella IT-distributörer med 1900 m2 lager och över femton års branscherfarenhet. I dag er vi 70 engagerade medarbetare, talar 17 språk och har kontor i Danmark, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna och Sverige.


Deltaco är en ledande distributör och leverantör av IT-produkter i Norden. Affärsmodellen är att med korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser, erbjuda ett brett och attraktivt sortiment av datortillbehör, kablar, nätverksprodukter, kringutrustning och multimediaprodukter.


DCC's strategi är att köpa/sälja IT-relaterade produkter med ett utpräglat köpmannamässig utgångspunkt med teknisk kompetent rådgivning och hög servicegrad. Vi är en auktoriserad nischdistributör och bland de mest föredragna partners hos återförsäljare i Europa och då speciellt i Skandinavien. Vi har blivit utnämnda till bästa IT-leverantör 2012, 2011 och 2010 av Computer World.


Despec är Nordens största distributör av IT-supplies med bolag i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige. Mer än 120 medarbetare omsätter över 1,4 miljarder SEK per år. Despec är en av de mest resursstarka aktörerna i Norden och vi opererar med starkt fokus på de lokala nordiska marknaderna.


EET Group är en fokuserad distributör med inriktning på lagring, minne, konsumentelektronik, komponenter, tillbehör, övervakning och reservdelar. Vi har mer än 300.000 olika artiklar tillgängliga. Vi representerar ett brett urval av ledande tillverkare såsom; HP, Compaq, IBM, Lexmark, Sony, Hitachi, Seagate, Western Digital, Axis, Mobotix, Milestone, Freecom m.fl.


EIZO Nordic AB är ett europeiskt dotterbolag till Eizo Corporation, vilket är ett ledande japanskt teknikföretag som utvecklar och tillverkar avancerade displaylösningar. Vi integrerar hårdvaru- och mjukvaruteknik med konsulttjänster, webbhotell och andra tjänster för att hjälpa våra kunder med sin affärsverksamhet, 


Emo AB är idag en av de största leverantörerna till återförsäljare inom bok och pappershandeln, dagligvarusidan och kontorsgrossister över hela Sverige.
Emo kan erbjuda branschens bredaste produktsortiment med drygt 15 000 artiklar.


Exertis Captech är en av Sveriges största distributörer inom IT, Entertainment och Large Display. Sedan starten 1996 har vi hagt en ökande tilväxt varje år och hade en 2015 en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Huvudkontoret och lager ligger i Göteborg med lokalkontor i Stockholm, Umeå, Helsingborg och Sandefjord. Företaget har idag 155 anställda.


Gandalf Data AB etablerades i Malmö 1984 och har idag 40 medarbetare. Vi importerar, marknadsför och säljer IT relaterad hårdvara – bärbara datorer, monitorer, grafikkort, nätverksprodukter samt komponenter till återförsäljare över hela landet. Gandalf är en av Sveriges största privatägda distributörer med försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping


Ingram Micro Sverige har ett brett sortiment med mer än 35 000 artiklar från världens 100 ledande tillverkare. Hos Ingram Micro handlar Sveriges återförsäljare av IT relaterade produkter. Det är viktigt för oss att våra kunder kan göra bra affärer och det försöker vi att medverka till genom att ha effektiva system för e-handel och orderhantering samt en kostnadseffektiv logistik och distribution.


Ingram Micro Mobility (f.d. BrightPoint) är en global ledare inom distribution av trådlösa enheter och i att tillhandahålla anpassade logistiktjänster inom den trådlösa industrin. Ingram Micro Mobility tillhör Ingram Micro koncernen som har cirka 20 000 anställda globalt med huvudkontoret placerat i St Ana, California USA. Under 2013 hanterade Ingram Micro Mobility cirka 112 miljoner trådlösa enheter globalt!


IsiCom AB saluför, som enda distributör i Sverige, ett komplett sortiment av Plantronics headset.


Isolda arbetar med de främsta varumärkena av skrivarförbrukning och IT-tillbehör. Med bred erfarenhet, stort engagemang och hög effektivitet erbjuder vi rätt sortiment och starka varumärken som hjälper våra kunder att göra bättre affärer. Isolda AB ingår i PRIMAS-koncernen, som idag består av fem företag (Isolda AB, Isolda AS, Selector Logistik, B4S och Vinton). Isolda AB finns i Kungsbacka, Göteborg och Stockholm.


Itegra.se distribuerar IT och hemelektronik till hela Sverige. Vi har alltid cirka 350 ledande varumärken och 16 000 artiklar i vårt 26 000 m2 stora lager. För våra 75 robotar är det lika smidigt att packa en liten order direkt till er slutkund som en stor order till ert lager.
Itegra är en del av Komplett Group, Nordens största aktör inom e-handel. Tack vare våra stora inköpsvolymer kan vi erbjuda dig som återförsäljare bra priser redan från första artikeln. Vi har fullt stöd för automatiserad orderläggning men du kan alltid få personlig service på telefon eller mail.


Jarltech, är en av de största distributörerna i Europa på POS & Auto-ID och finns nu hos Netset! Vi har alla ledande tillverkare och spännande egna produkter med hög marginal såsom Metapace.Med flertal tjänster och support upplägg erbjuder vi Er ett mervärde som sparar er både tid och pengar. Vi har det mesta på centrallagret i Tyskland och har låga transportkostnader på 10  Euro som standard. Lägger ni eran order innan 19:00 så går den ut samma dag. Välkommen hos Jarltech Er snabba, flexibla och pålitliga distributör.


Kontorsspecial är en stor och kunnig leverantör av kontorsmateriel. Vi säljer och servar kontorsmaskiner som kopiatorer och faxar. Vi inreder kontor och offentlig miljö och samarbetar med ledande möbeltillverkare. Vi tillhandahåller effektiva städ- och hygienprodukter. Vi har också en stor IT-avdelning som säljer datorer och nätverkslösningar men som framför allt hjälper till att underhålla och utveckla datasystem.


Matting AB grundades 1970 och är en av Sveriges största utvecklare av koncept som t. ex. "Må bra på jobbet" och "StandUp Skola". Ledorden är hälsa och funktion. Vi är en av Nordens största leverantörer av mattor för offentlig miljö.


Network Innovation grundades 1994. Fokus låg på distribution av tillbehörsprodukter till Apples datorer. Allt sedan slutet på 1990-talet har företagets fokus på foto och grafisk produktion förstärkts genom ett antal företagsförvärv. Network Innovation ägs idag av Voxson Carl-L Eriksson AB som även äger distributionsbolaget Tura Scandinavia AB.  Med kunskap och service erbjuder Network Innovation innovativa produkter och lösningar till återförsäljare och mediaproducenter i hela Norden.


Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag. De har en bred produktportfölj med skräddarsydda skrivarlösningar, kaffemaskiner för alla behov, teknik för presentationer och mötesrum, profilprodukter, presentreklam, kontorstryck och mycket annat.


Order Nordic AB är en av de ledande distributörerna inom bl.a. telecom, datorer & kringutrustning, ljud & bild samt lagringsmedia & Minnen. Vi lagerför över 8.000 olika produkter. Vi är lokaliserade på Väla södra i Helsingborg i moderna lokaler med en totalyta uppgående till ca 9.000m2.
Med logistik på högsta nivå och kompetent personal kan vi garantera säkra leveranser. Vi bryr oss om miljö och är sedan 2009 ISO14001 certifierade.


PCB Distribution AB är en distributör inom datorbranschen, vi har varit verksamma på marknaden sedan starten 1996. Vår affärside är att sälja datorprodukter av hög kvalite med konkurrenskraftiga priser till kunder över hela Skandinavien. Produktutbudet består av det mesta i komponentväg såsom chassin, kylning, minnen, hårddiskar e.t.c Kringutrustning som t.ex. skärmar, tangentbord, möss och headset är en viktig del av vårat utbud. Vi arbetar endast med produkter av hög kvalite, från stora och små tillverkare som når upp till våra kvalitetskrav.


Pedab är en specialiserad IT distributör som tillsammans med de bästa återförsäljare levererar IT lösningar och tjänster från ledande leverantörer till företag i Sverige och i Norden. Tillsammans med partners täcker de bland annat områdena infrastruktur, cloud, social, security, mobility, analytics och big data.


Pro Optix AB tillhandahåller fiberoptiska transceivers, fiberkablage, våglängdsutrustning, test- och mätinstrument, avbrottsfri kraft med Socomecs UPS lösningar,  samt kommunikationsutrustning för fibernätsmarknaden. Företaget grundades 2010 med målsättningen att bli en nischad distributör inom fiberoptik, ett område där vi med lång erfarenhet besitter stor kompetens. 


ScanSource Europe är en ledande europeisk distributör avautomatisk datainhämtning, EPoS och mobilitetslösningar. Vi säljer bara till återförsäljare och lägger till värde genom att tillhandahålla en mängd olika tjänster. Vårt uppdrag är att växa verksamheten av återförsäljare i hela Europa genom att tillhandahålla de tjänster och verktyg som gör dem mer effektiva och framgångsrika. ScanSource Europes kunder har tillgång till branschens ledande leverantörer, ett av Europas största produktlager och det bredaste utbudet avmervärdestjänster.


Tech Data Corporation är en av världens största distributörer av IT-produkter och programvaror från marknadens ledande leverantörer med över 120.000 återförsäljare i mer än 100 länder. På den europeiska marknaden omfattar affärsmodellen även affärsområdena Azlan (nätverksprodukter och systemlösningar), TD Mobile (mobiltelefonprodukter), Maverick (AV-produkter) och Datech (CAD-lösningar). Tech Data grundades 1974 med huvudkontor i Clearwater, Florida och är noterat på Nasdaq-börsen. Företaget är rankat som nummer 119 på Fortune 500-listan och omsatte under det senaste verksamhetsåret, som slutade den 31:a januari 2014, ca 26,8 miljarder USD.


Triada Senncom AB är svensk generalagent för Sennheiser Communications headset. Huvudkontoret ligger i Kungshamn på västkusten varifrån vi sköter leveranser, administration och innesälj. Vi har säljare ute i landet som aktivt jobbar med återförsäljare för att ge företag de bästa förutsättningarna för felfri kommunikation, kristallklart ljud och exceptionell komfort med Sennheisers headset för telekommunikation.


Tura Scandinavia AB är en ledande nordisk distributör av tillbehör inom Audio, Video, Mobil, Data, Foto, TV, Gaming och SDA. Vår filosofi är: ett brett sortiment, starka varumärken och snabb leverans. Verksamheten grundades i Göteborg 1976 och vi bedriver idag verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och logistikcentret i Nässjö, Sverige.


Xeptor IT Distribution är en av de största fristående distributörerna i Europa. Med ett eget fysiskt lager bestående av PC, laptop, tunna klienter, servrar, storage, skrivare och nätverksprodukter från HP, Cisco, Dell, Lenovo och APC på ca 200 miljoner SEK, kan vi möta de flesta förfrågningar med ett oehört attraktivt pris och bibehållen fabriksgaranti och kvalitet för slutkunden. Förutom vanliga aktuella produkter finner ni även hårdvara som är End-Of-Life och nya alternativ på era förfrågningar. Xeptor har kontor i 7 länder i Europa, fler än 400 anställda, lager i Holland och omsätter mer än 1 miljard SEK på årsbasis.