Nedanstående distributörer finns för närvarande att tillgå i Nettailer för den svenska marknaden. En stor del av dem är s k onlinedistributörer där vi, förutom import av produktsortiment, bid- och vervapriser, också kan erbjuda en onlineorderkoppling med uppföljning av leveransinformation. Nya distributörer tillkommer löpande.

2020mobile
20:20Mobile, ett dotterbolag inom 2020Mobile Group-koncernen som är Europas ledande distributör av telekomprodukter. 20:20Mobile startade sin verksamhet 1991 och är idag Sveriges ledande telekomdistributör med egna dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. 20:20 Mobile omsätter drygt 4 miljarder kronor på den Nordiska marknaden och har 160 anställda.

ALSO Actebis
ALSO Actebis AB erbjuder ett omfattande produktsortiment och effektiv logistikservice som levereras från vårt skandinaviska centrallager i Danmark. Vår kärnverksamhet ligger i att kunna leverera de bästa produkterna inom IT och hemelektronik från världsledande tillverkare – till rätt pris, rätt tid och rätt plats.

Barex
Barex Nordic AB är en nordisk distributör av produkter inom automatisk identifiering (Auto-ID). Vårt sortiment består av handdatorer, scanners, etikettskrivare, mjukvaror och etiketter. Allt från världsledande tillverkare som till exempel Datalogic, Datamax och Honeywell. Vi erbjuder heltäckande koncept som inkluderar både hård- och mjukvara, utbildning och service. Genom våra unika lösningar kan vi optimera prestandan i våra leverantörers produkter. Tillsammans med våra återförsäljare skapar vi innovativa, effektiva och lönsamma lösningar för deras kunder.

Brightpoint
Brightpoint, Inc. är en global ledare inom distribution av trådlösa enheter och i att tillhandahålla anpassade logistiktjänster inom den trådlösa industrin. Företaget har cirka 4000 anställda i 26 länder med huvudkontoret placerat i Plainfield, Indiana. Under 2010 hanterade Brightpoint cirka 99 miljoner trådlösa enheter globalt!

Björketorpar'n
Björketorpar'n AB är en av Sveriges ledande distributörer av fotoprodukter. Våra största fabrikat är Canon, Nikon, Sony mfl.
Vi är även generalagent för flera olika fabrikat bl a Silicon-Power (minneskort, USB-minnen och portabla hårddiskar), T'nB (brett sortiment av tillbehör till
mobiltelefoner, datorer, kameror, hörlurar mm) och Braun (digitala fotoramar mm). Vi strävar efter att ge dig som kund ett positivt och personligt bemötande.

CapTech
CapTech skall med ett stort engagemang vara en fokuserad distributör. Med engagemang menar vi att vi i alla delar av företaget och i alla relationer med såväl kunder och leverantörer skall ge ett mervärde för alla parter. Med fokus menar vi att vi tar oss an det vi kan hantera och strävar efter att tillföra mervärden kring allt vi levererar på alla sätt och i alla led. Vi skall leverera med kvalité och alltid eftersträva att vara det bästa alternativet. Hellre bäst än störst är kanske en klyscha, men det är ändå vårt mål!

Communica
Communica grundades i maj 1997. Sedan starten har vi haft fokus på att distribuera produkter inom mobil datakommunikation på den svenska marknaden. Våra produktområden kan delas in i säkerhet, mobil datakommunikation samt tillbehör och riktar sig mot företag med höga säkerhetskrav samt mobila användare.

Comway
Comway Distribution är en IT-distributör med huvudsäte i Danmark, men arbetar på global nivå. Vi säljer till kunder i mer än 40 länder och finns representerat med säljkontor i Sverige, Frankrike,  Tjeckien och Nordamerika. Från centrallagret i Köpenhamn kan vi leverera produkter inom Server/Storage, Laptop & Desktop, Nätverk, Optioner och Tillbehör från HP, Cisco, IBM, Lenovo, Dell m.fl. Då vi även arbetar mycket med reservdelar så har vi, förutom aktuella produkter, även produkter som gått End-Of-Life. Som kund hos Comway Distribution är du garanterad: En snabb och flexibel handel med säker leverans nästa dag, till konkurrenskraftiga priser.

Deltaco
Deltaco är en ledande distributör och leverantör av IT-produkter i Norden. Affärsmodellen är att med korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser, erbjuda ett brett och attraktivt sortiment av datortillbehör, kablar, nätverksprodukter, kringutrustning och multimediaprodukter.

DCC
DCC's strategi är att köpa/sälja IT-relaterade produkter med ett utpräglat köpmannamässig utgångspunkt med teknisk kompetent rådgivning och hög servicegrad. Vi är en auktoriserad nischdistributör och bland de mest föredragna partners hos återförsäljare i Europa och då speciellt i Skandinavien. Vi har blivit utnämnda till bästa IT-leverantör 2012, 2011 och 2010 av Computer World.

DCS
DCS har som målsättning att vara en av Danmarks bästa IT-distributörer. De har ett brett sortiment av de populäraste IT-produkterna till konkurrenskraftiga priser.

Despec
Despec är Nordens största distributör av IT-supplies med bolag i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige. Mer än 120 medarbetare omsätter över 1,4 miljarder SEK per år. Despec är en av de mest resursstarka aktörerna i Norden och vi opererar med starkt fokus på de lokala nordiska marknaderna.

EET
EET Group är en fokuserad distributör med inriktning på lagring, minne, konsumentelektronik, komponenter, tillbehör, övervakning och reservdelar. Vi har mer än 300.000 olika artiklar tillgängliga. Vi representerar ett brett urval av ledande tillverkare såsom; HP, Compaq, IBM, Lexmark, Sony, Hitachi, Seagate, Western Digital, Axis, Mobotix, Milestone, Freecom m.fl.

Gandalf
Gandalf Data AB etablerades i Malmö 1984 och har idag 40 medarbetare. Vi importerar, marknadsför och säljer IT relaterad hårdvara – bärbara datorer, monitorer, grafikkort, nätverksprodukter samt komponenter till återförsäljare över hela landet. Gandalf är en av Sveriges största privatägda distributörer med försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping

Greenman
Greenman AB grundades 1991 och vi sålde våra första miljötoner av märket Ecotone 1992. År 1998 tog vi in bläck från EBPL i sortimentet och bytte leverantör av tonerkassetter till Greenman Group plc. Samma år tog vi också ett strategiskt beslut om att arbeta som distributör och enbart sälja till ÅF ledet. Februari 2006 introducerar vi Färgband och Termotransfer i vårt sortiment. Sedan starten har vårt ansvarsområde utökats successivt till att numera omfatta Norden samt Baltikum.

Ingram Micro
Ingram Micro Sverige har ett brett sortiment med mer än 35 000 artiklar från världens 100 ledande tillverkare. Hos Ingram Micro handlar Sveriges återförsäljare av IT relaterade produkter. Det är viktigt för oss att våra kunder kan göra bra affärer och det försöker vi att medverka till genom att ha effektiva system för e-handel och orderhantering samt en kostnadseffektiv logistik och distribution.

Isolda
Isolda arbetar med de främsta varumärkena av skrivarförbrukning och IT-tillbehör. Med bred erfarenhet, stort engagemang och hög effektivitet erbjuder vi rätt sortiment och starka varumärken som hjälper våra kunder att göra bättre affärer. Isolda AB ingår i PRIMAS-koncernen, som idag består av fem företag (Isolda AB, Isolda AS, Selector Logistik, B4S och Vinton). Isolda AB finns i Kungsbacka, Göteborg och Stockholm.

Itegra
Itegra.se distribuerar IT och hemelektronik till hela Sverige. Vi har alltid cirka 350 ledande varumärken och 16 000 artiklar i vårt 26 000 m2 stora lager. För våra 75 robotar är det lika smidigt att packa en liten order direkt till er slutkund som en stor order till ert lager.

Itegra är en del av Komplett Group, Nordens största aktör inom e-handel. Tack vare våra stora inköpsvolymer kan vi erbjuda dig som återförsäljare bra priser redan från första artikeln. Vi har fullt stöd för automatiserad orderläggning men du kan alltid få personlig service på telefon eller mail.

Just Lamps
Med filialer och lager på alla större kontinenter, är Just Lamps den största distributören av projektorlampor i hela världen. Vi säljer enbart till handeln och täcker varje märke och modell av projektor och bakprojektions-TV, med leverans från ett av våra fem globala lager för att få fram en ersättningslampa till Er eller Er kund redan nästa dag.

Kontorsspecial
Kontorsspecial är en stor och kunnig leverantör av kontorsmateriel. Vi säljer och servar kontorsmaskiner som kopiatorer och faxar. Vi inreder kontor och offentlig miljö och samarbetar med ledande möbeltillverkare. Vi tillhandahåller effektiva städ- och hygienprodukter. Vi har också en stor IT-avdelning som säljer datorer och nätverkslösningar men som framför allt hjälper till att underhålla och utveckla datasystem.

PCB Distribution
PCB Distribution AB är en distributör inom datorbranschen, vi har varit verksamma på marknaden sedan starten 1996. Vår affärside är att sälja datorprodukter av hög kvalite med konkurrenskraftiga priser till kunder över hela Skandinavien. Produktutbudet består av det mesta i komponentväg såsom chassin, kylning, minnen, hårddiskar e.t.c Kringutrustning som t.ex. skärmar, tangentbord, möss och headset är en viktig del av vårat utbud. Vi arbetar endast med produkter av hög kvalite, från stora och små tillverkare som når upp till våra kvalitetskrav.

ScanSource
ScanSource
Europe är en ledande europeisk distributör av automatisk datainhämtning, EPoS och mobilitetslösningar. Vi säljer bara till återförsäljare och lägger till värde genom att tillhandahålla en mängd olika tjänster. Vårt uppdrag är att växa verksamheten av återförsäljare i hela Europa genom att tillhandahålla de tjänster och verktyg som gör dem mer effektiva och framgångsrika. ScanSource Europes kunder har tillgång till branschens ledande leverantörer, ett av Europas största produktlager och det bredaste utbudet av mervärdestjänster.

Serverhuset
Serverhuset vänder sig till kunder på den nordiska marknaden med omfattande och kritisk IT-verksamhet och som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet. Visionen är att uppfattas som den ledande partnern inom förnyelsebar IT på den nordiska marknaden.

Tech Data
Tech Data Corporation är en av världens största distributörer av IT-produkter och programvaror från marknadens ledande leverantörer med över 120.000 återförsäljare i mer än 100 länder. På den europeiska marknaden omfattar affärsmodellen även affärsområdena Azlan (nätverksprodukter och systemlösningar), TD Mobile (mobiltelefonprodukter), Maverick (AV-produkter) och Datech (CAD-lösningar). Tech Data grundades 1974 med huvudkontor i Clearwater, Florida och är noterat på Nasdaq-börsen. Företaget är rankat som nummer 119 på Fortune 500-listan och omsatte under det senaste verksamhetsåret, som slutade den 31:a januari 2014, ca 26,8 miljarder USD.

Xeptor IT Distribution
Xeptor IT Distribution är en av de största fristående distributörerna i Europa. Med ett eget fysiskt lager bestående av PC, laptop, tunna klienter, servrar, storage, skrivare och nätverksprodukter från HP, Cisco, Dell, Lenovo och APC på ca 200 miljoner SEK, kan vi möta de flesta förfrågningar med ett oehört attraktivt pris och bibehållen fabriksgaranti och kvalitet för slutkunden. Förutom vanliga aktuella produkter finner ni även hårdvara som är End-Of-Life och nya alternativ på era förfrågningar. Xeptor har kontor i 7 länder i Europa, fler än 400 anställda, lager i Holland och omsätter mer än 1 miljard SEK på årsbasis.